Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Μία άκρως ενδιαφέρουσα έρευνα για τα εμβόλια από το Harvard

Κάνω μια απλή μεταφορά του παρακάτω κειμένου  από εδώ



Εδώ και χρόνια, φαρμακοβιομηχανίες, οργανισμοί υγείας και γιατροί, όχι απλώς παρακινούν, αλλά πολλές φορές εξαναγκάζουν τους ανθρώπους σε συνεχείς εμβολιασμούς από τη βρεφική ηλικία μέχρι και σχεδόν τα βαθιά γεράματα. Φωνές αντίδρασης υπήρχαν και υπάρχουν, είτε από ερευνητικό προσωπικό που γνώριζε το θέμα πολύ καλά, είτε από λιγότερο εξειδικευμένους ανθρώπους που ενστικτωδώς πίστευαν ότι, παρεμβαίνοντας συνεχώς στις φυσικές λειτουργίες, τα αποτελέσματα συνήθως δεν είναι και τα καλύτερα. Τις περισσότερες φορές αυτοί που εξέφραζαν αυτή την εναλλακτική άποψη θεωρούνταν είτε ημιμαθείς ή εγωκεντρικοί επιστήμονες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Immunity by Cell Press, ολόκληρη η θεωρία του εμβολιασμού αποδομείται πλήρως. Αποδεικνύεται ότι η φυσική ανοσία του σώματος αποτελείται από δύο έμφυτα προσαρμοστικά συστήματα, τα οποία συνεργάζονται για να εξουδετερώνουν τις ασθένειες χωρίς την ανάγκη εμβολίων.

Στα πειράματα που έγιναν αναδείχθηκε το γεγονός ότι τα αντισώματα που είχαν δημιουργηθεί από εμβόλια ήταν ανίκανα να καταπολεμήσουν μία μόλυνση μόνα τους και μάλιστα ότι ο ρόλος τους πιθανώς ήταν ο λιγότερο σημαντικός. Αυτό στην ουσία καταρρίπτει τη θεωρία ότι ο εμβολιασμός προσφέρει κάποια ουσιαστική λειτουργία στην πρόληψη ή την καταπολέμηση μολύνσεων.
Να σημειώσουμε ότι η έρευνα έγινε στην ιατρική σχολή του Harvard και η Δρ Uldrich H. von Andrian δήλωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν με διάφορους ιούς.

Παράλληλα και ο Russell Blaylock (νευροχειρούργος με πλούσιο βιογραφικό), γνωστός για τις δημόσιες τοποθετήσεις του ενάντια σε παγιωμένες επιστημονικές απόψεις, δηλώνει ότι τα εμβόλια όχι μόνο δεν κάνουν αυτό για το οποίο διαφημίζονται αλλά βλάπτουν την ανοσία του οργανισμού. Στην πραγματικότητα εμποδίζουν το σώμα να παράγει TH2-κυτταροκίνες που προστατεύουν από θανατηφόρους ιούς και βακτήρια.

Στοιχεία προς αυτήν την κατεύθυνση υπάρχουν πολλά. Κυρίως λόγω των κρουσμάτων βαριών επιπλοκών μετά από εμβολιασμούς, αλλά και από διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις ατόμων που έχουν πολύ καλύτερη γνώση του θέματος από νοσοκομειακούς γιατρούς ή θεωρητικούς επιδημιολόγους.

Δεν είναι εύκολο να βγουν σίγουρα συμπεράσματα, όμως καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί σε κάθε περίπτωση όχι μόνο για τα εμβόλια, αλλά και γενικότερα για τα φάρμακα. Έχει φανεί σε αρκετές περιπτώσεις η αδυναμία να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες  επιπλοκές, αλλά και κατά πόσο αντικειμενικές είναι οι φαρμακοβιομηχανίες στην αξιολόγηση φαρμακευτικών ουσιών μπροστά στον πειρασμό του κέρδους.

Δείτε τα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία που παραθέτει ο συνταξιοδοτημένος  ερευνητής και νευροχειρούργος Russell L. Blaylock για τους παιδικούς εμβολιασμούς (με ελληνικούς υπότιτλους)




Πηγές:    
www.medicalnewstoday.com/releases/242403.php, 
www.niaid.nih.gov,
www.naturalnews.com/035335_vaccines_Dr_Blaylock_children.html, 
www.cell.com/cellpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...