Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Χειμώνας, Ιώσεις και i Herb

Οργανωθείτε για έναν χειμώνα χωρίς αρρώστιες! Φέτος είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να προμηθευτώ διάφορα φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν να ξεπερνάμε κάθε κρύωμα στο πι και φι... αν φυσικά κολλήσουμε γιατί η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!

πήρα λοιπόν από iherb για μας τους μεγάλους:

The Synergy Company, Pure Radiance C - μια φυσική βιταμίνη C που θα αφομιωθεί απο τον οργανισμό και θα τον τονώσει άμεσα.

The Synergy Company, Healing Honey, Active 15+ Manuka Honey - μέλι μανούκας, προληπτικά ή και κατά την αρρώστια γνωστό για την σημαντική του βοήθεια στην καταπολέμιση των χειμερινών ιώσεων.

California Xtracts, Oregano Oil, Wild Mediterranean - λάδι ρίγανης. επίσης βοηθάει στην άμεση καταπολέμηση φλεγμονής λαιμού, σε στομαχικα προβλήματα κ.ά.

και για τα μικρά μου:

Gaia Herbs, Kids, Cough Syrup with Honey & Lemon, Alcohol-Free Formula - σιροπακι για το βήχα απο φυσικά συστατικά

Gaia Herbs, Kids, Echinacea Supreme Herbal Drops, Alcohol-Free Formula - εχινάτσια για παιδιά με γεύση που δεν ενοχλεί (στον χυμό πορτοκάλι τουλάχιστον που το πίνουμε εμείς)

και φυσικά ...το γαλατάκι της μανούλας!!!!


εκτός απο το γαλατάκι της μανούλας, τα υπόλοιπα μπορείτε να τα προμηθετείτε απο το γνωστό πια αμερικάνικο και πολύ πολύ οικονομικό i herb.

Για όλο τον Οκτώβρη ισχύει έκπτωση 10% για αγορές $60 και άνω και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των $40. Η καλύτερη ευκαιρία να προμηθευτείτε τα απαραίτητα για το χειμώνα!

Αν ψωνίσετε για πρώτη φορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον κωδικό DBM028 και να κερδίσετε επιπλέον έκπτωση $5 έως $10!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...